Vad kan jag göra med en Smart TV?

Medan man kan komma åt allt från de program som är inbyggda i Smart TV eller från webbläsaren eller webbläsaren, finns det också alternativ för dem som letar efter ett ekosystem av integrerade enheter.
Smart TV använder

Anslutning: man kan ansluta sin traditionella LED till alla enheter som har tillgång till ett fjärrnätverk, till exempel Wi-Fi eller Bluetooth. Alla märken har individuella gränssnitt (hur den smarta navigeringsmiljön ser ut), med specifika förändringar som utvecklats av var och en av dem.

Operativsystem: om du köper en Samsung Smart TV, oavsett om det är 32 tum, 42 tum eller vilken tum som helst, kommer operativsystemet att ha ett annat utseende än en LG, en Philips eller något annat märke. Men de är alla intuitiva och tillgång till allt innehåll är lätt att hantera för bästa streamingtjänsterna. Navigering: Internetanslutningen används för att använda sökmotorer som Google eller Yahoo eller navigera direkt genom att ange den sida du vill ange.

Vi kan läsa nyheter, titta på filmer på On demand-sidorna av TV-kanaler, spela spel på online-sidor och tusentals andra saker. Sociala nätverk: när det gäller sociala nätverk har smarta TV-apparater genvägar till Facebook, Twitter etc. program för att kommentera och dela vad vi tittar på samtidigt som vi tittar på dem. Det vill säga om den nya säsongen av din favoritserie släpps kommer du att kunna se konsekvenserna live på Twitter. Program: men inte bara sociala medier: användaren har ett galleri av applikationer av alla slag, precis som en smartphone.

Här kan vi omfatta från applikationer för att visa väderinformation till Skype själv. Men inte många smarta TV-apparater har en inbyggd kamera, så du måste leta efter webbkameratillbehöret för att ringa videosamtal. Gesture Control: vissa avancerade smarta TV-apparater, vanligtvis de högsta prissatta, har C röst-och gestkontroll, även om detta bara finns i de mest avancerade modellerna.

Comments are Disabled